Fredberg over toekomst Slimani bij Anderlecht: “Die mogelijkheid bestaat

Fredberg over toekomst Slimani bij Anderlecht: “Die mogelijkheid bestaat"

16-03-2023 08:11
6

De transfer van Islam Slimani is voorlopig een schot in de roos van Jesper Fredberg. De CEO Sports van Anderlecht haalde de Algerijn ondanks de kritiek van buitenaf.

In juni loopt het contract van Slimani echter al af. “Eerst krijg ik kritiek omdat hij tekent, nu omdat hij niet lang genoeg tekende. (grijnst) Het is niet omdat Islam nu vijf keer scoorde dat we zeggen: hij moet absoluut bijtekenen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid dat hij blijft. Slimani past bij ons en integreert zich uitstekend. Hij roept wel op de jonkies, maar daar is niets mis mee”, citeert Het Nieuwsblad.

Er liggen echter ook nog andere kapers op de kust. “Laten we nu vooral kijken - los van alle emoties - naar wat beide partijen op langere termijn willen. Kunnen wij Islam nog beter maken en hoe ziet hij de toekomst? We denken aan een verlengd verblijf, maar er is geen deadline. Het schrikte me ook niet af dat andere clubs naar hem lonken nu hij weer scoort. Het zou me verbazen als Slimani niet bij ons wil blijven.”