‘Anderlecht kan in Villarreal rekenen op de steun van zo’n 900 fans’

‘Anderlecht kan in Villarreal rekenen op de steun van zo’n 900 fans’

15-03-2023 10:48
6

RSC Anderlecht trekt donderdag richting Estadio de la Ceramica. Paars-wit moet winnen op het veld van Villarreal om door te stoten naar de volgende ronde in de Conference League. De mannen van Brian Riemer kunnen rekenen op de steun van zo’n 900 RSCA-fans. 

De prijzen voor de vlucht waren erg duur en de vluchttijden waren niet meteen interessant voor de reis van de Mauves naar Spanje. Maar de fans van Anderlecht zullen er toch met bijna 900 zijn om hun team naar kwalificatie te stuwen deze donderdagavond. 883 tickets werden verkocht. Dat meldt DH Sport. 

Honderden supporters hebben de reis al gemaakt. Sommigen onder hen vlogen via Alicante, sommigen dan weer met een tussenstop in Valencia. Een deel van de fans zouden zelf enkele dagen in Benidorm doorgebracht hebben om uiteindelijk hun vlucht te nemen richting Villarreal. 

De harde kern van Anderlecht wordt ook verwacht in het Estadio de la Ceramica, dat trouwens niet helemaal vol zal zitten voor de wedstrijd. Volgens sommige bronnen zullen er slechts 15.000 toeschouwers zijn in het prachtige stadion. Dat meldt La Dernière Heure.