Genk-coach Vrancken content: ''Ik ben blij met uitverkocht stadion''

Genk-coach Vrancken content: ''Ik ben blij met uitverkocht stadion''

11 maart - 08:15
4

KRC Genk krijgt zondag Royale Union Saint Gilloise op bezoek. Dat is een mooi affiche, kijkend naar het klassement waarin KRC Genk 1e staat en Union 2e. De fans hebben er ook zin in, want de Cegeka Arena is helemaal uitverkocht.

''Ik ben heel blij dat we in een uitverkocht stadion kunnen voetballen'', vertelde Genk-trainer Vrancken aan Het Belang van Limburg. ''We spelen al een heel seizoen goed voetbal'', zei Vrancken, die niet verrast is door het uitverkochte stadion voor de topper van aankomende zondag.

Wel gaf de trainer toe dat het tegen KV Mechelen en Eupen wat minder was dan gebruikelijk. ''Maar thuis tegen Antwerp speelden we bijvoorbeeld één van onze beste wedstrijden en ook over onze prestatie op Stayen ben ik heel tevreden'', sprak de coach over de de spelkwaliteit van de afgelopen matchen.

''We scoorden twee keer tegen een sterk blok, ik hoop alleen dat onze spelers in de toekomst beter beschermd zullen worden door de scheidsrechters'', aldus Vrancken die zich wel enigszins benadeeld voelde door de arbitrage.

Vrancken staat met koploper KRC Genk maar liefst 8 punten los van nummer 2 Union. De match van aankomende zondag kan dan ook de doorslag geven voor het Jupiler Pro League-kampioenschap. Union heeft nog een Europa League-wedstrijd in de benen. Donderdagavond speelde de ploeg tegen naamgenoot Union Berlin (3-3)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie