Westerlo-aanvaller Dierckx: ''Amallah en Raskin stoorzenders bij Standard''

Westerlo-aanvaller Dierckx: ''Amallah en Raskin stoorzenders bij Standard''

10 maart - 11:30
6

Zondag is Club Brugge aan de beurt voor Standard. De twee ploegen strijden beide om een plek voor Play-Offs 1. KVC Westerlo-aanvaller Tuur Dierckx keek nog even terug op de match met Standard van afgelopen weekend en zag een duidelijk verschil met eerder.

''Na 5 minuten wist ik al hoe laat het was: Standard was scherper en gemotiveerder dan wij. Het was echt heftig'', vertelde de aanvaller over de start van de match tegen Standard tijdens de voetbalpodcast '90 minutes'.

''Ik voelde al in de thuismatch tegen Standard dat die twee eerder stoorzenders waren bij Standard'', zei Dierkx over de in de wintermercato vertrokken Selim Amallah en Nicolas Raskin

''Ze zorgden ervoor dat er geen lijn zat in het spel van Standard, ze hadden een slechte invloed op de groepsdynamiek'', aldus Dierckx over de invloed van het tweetal op Standard.

Standard staat op de 6e plek in de Jupiler Pro League 45 punten uit 28 wedstrijden. Dat is slechts één punt achterstand op nummer 4 Club Brugge. Bij winst kan Standard dus in één keer twee plekken opschuiven wanneer KAA Gent averij oploopt tegen Zulte Waregem. Standard zou dan op de 4e plek staan en virtueel geplaatst zijn voor de Play-Offs 1.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie