Analisten begrijpen Parker niet: ''Zit niet goed tussen trainer en spelers''

Analisten begrijpen Parker niet: ''Zit niet goed tussen trainer en spelers''

08-03-2023 08:00 Laatste update: 08:51
16

Dinsdagavond ging Club Brugge met maar liefst 5-1 onderuit tegen Benfica. Het is daardoor einde Champions League voor Blauw-Zwart. Analisten tasten in het duister over de beslissingen die trainer Scott Parker maakte en merkten op dat het niet goed zit tussen trainer en spelers.

''Het is niet bevorderlijk voor spelers die al weinig vertrouwen hebben, ook nog eens iedere keer te gaan verschuiven'', noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Gilles De Bilde die Tajon Buchanan ineens op 8 zag spelen en in de tweede helft naar de linkerflank zag verplaatsen.

''Lang en Vanaken verdedigden de trainer op een trage, automatische toon. Het zit niet goed tussen de trainer en zijn spelers'', aldus Jan Mulder die van mening is dat de communicatie van de spelers boekdelen spreekt over de relatie die de selectie heeft met de Engelsman.

De positie van trainer Scott Parker staat na de nederlaag tegen KV Oostende in de Jupiler Pro League van dit weekend (3-0) en die tegen Benfica van dinsdag (5-1) op zeer losse schroeven. In de wandelgangen wordt zelfs al gesproken over opvolgers. Ook oud-trainer Alfred Schreuder wordt genoemd.