Mignolet over gesprek met fans: “Wilde ze behoeden voor andere zaken”

Mignolet over gesprek met fans: “Wilde ze behoeden voor andere zaken”

04-03-2023 11:00
2

Club Brugge verloor vrijdag met 3-0 van KV Oostende. Na de match ging onder meer Simon Mignolet in gesprek met de meegereisde fans. Mignolet hoopte vooral de aanhang rustig te houden.

Mignolet toont begrip voor de reacties van de fans. "De ontgoocheling van onze supporters valt volledig te begrijpen. Het zijn ook moeilijke omstandigheden voor hen nu. Ik wilde hen vooral ook voor andere zaken, zoals stadionverboden of wedstrijden zonder supporters, behoeden en dat is gelukt. Ze staan altijd achter ons, maar ze krijgen niet wat ze verdienen", aldus de doelman op de website van Club Brugge

Club Brugge kende een zware avond aan de kust. Mignolet gaf zijn kijk op de match. "Het was een wedstrijd met veel duels en veel lange ballen. Dan valt die ongelukkige penalty. Je speelt tegen een ploeg die tegen de degradatie vecht. Ze hebben niets te verliezen tegen ons en wij zitten dan weer in een moeilijke periode.”

Mignolet schoof weg
In de eerste helft leek Mignolet opnieuw de held te worden van Club Brugge, maar nadat hij een strafschop stopte, moest hij zich toch gewonnen geven in der herneming. Bij de 2-0 na de pauze zag hij er niet zo goed uit. "Die 2-0 valt ongelukkig. Ik wil me afzetten en schuif weg waardoor ik niet meer bij de bal kan", aldus Mignolet.

Club Brugge maakt zich nu op voor een Champions League-match tegen Benfica. "We moeten gewoon allemaal een voor een voor de spiegel gaan staan om beter te gaan doen, om er vol voor te gaan en punten te gaan pakken", besluit Mignolet.