Ontslag Parker onvermijdelijk? 'Normaal lang nadenken, maar in dit geval ...'

Ontslag Parker onvermijdelijk? 'Normaal lang nadenken, maar in dit geval ...'

04-03-2023 11:14
16

Wie dacht dat Scott Parker Club Brugge tegen KAA Gent terug op de rails had gekregen, kwam vrijdag tegen KV Oostende bedrogen uit. Blauw-Zwart verloor met 3-0. Volgens Het Laatste Nieuws ziet het er niet goed uit voor de coach van Club Brugge, maar zijn ook de spelers schuldig aan de nederlaag tegen KVO.

Na de 2-0 overwinning tegen KAA Gent kreeg Club Brugge wat meer ademruimte in de strijd om een Play-Off 1-ticket, maar de bonus na de match tegen de Buffalo's kan alweer snel weg zijn. Dit weekend krijgen Gent, Westerlo en Standard weer een kans om tot op één punt van de landskampioen te naderen.

Dinsdag moet Club Brugge opnieuw de Europese wei in. Dan moet het proberen om in de Champions League een 0-2 thuisnederlaag goed te maken tegen Benfica. Zit Parker dan nog op de bank bij Club Brugge? 'Parker moet nu vaststellen dat hij niet de juiste man op de juiste plaats is', schrijft Het Laatste Nieuws.

Voorlopig deelde het bestuur van Club Brugge nog geen ontslag van de Engelsman mee. 'Ze moeten de knoop-Parker snel doorhakken. Bij Club Brugge hebben ze de gewoonte om alles goed te overdenken. Maar in dit geval … ', valt te lezen in de krant.

Niet alleen Parker krijgt een veeg uit de pan. Ook de spelers moeten het ontgelden. Die lieten immers hun trainer in de steek. “De ene prestatie al slechter dan de andere. Schuldig verzuim heet dat, zeker?', aldus HLN.