'Mourinho zorgt voor commotie bij derby: Special One jouwt kind uit'

'Mourinho zorgt voor commotie bij derby: Special One jouwt kind uit'

02-03-2023 13:22
2

José Mourinho heeft zich van zijn slechtste kant laten zien. The Special One zou een kind uit hebben gejouwd tijdens een derby tussen jeugdteams van AS Roma en SS Lazio. Volgens Corriere della Serra spoorde Mourinho de jeugspelers van Roma ook aan tot tijdrekken.

Afgelopen weekend was Mourinho toeschouwer bij de stadsderby tussen de Onder 14-elftallen van Roma en Lazio. De oefenmeester liet meerdere keren van zich horen tijdens het duel. Zo klonk er boegeroep van Mourinho richting Lazio-talent Alexandru Milou, die aanlegde voor een penalty. Daarna spoorde de Portugees de Roma-jeugd ook nog aan tot tijdrekken.

Dat zorgde voor grote woede bij Lazio-jeugdcoach Tobia Assumma, meldt Corriere della Serra. Hij vertelde persoonlijk aan Mourinho dat zijn acties ongepast waren. Enkele dagen na deze fratsen liet de oefenmeester zich weer gaan. Mourinho liep tegen een rode kaart aan in het duel met Cremonese, maar lijkt hiertegen in hoger beroep te gaan. Hij had het na rust aan de stok met de vierde man en werd toen naar de tribune verwezen.