Anderlecht hoopt op volle stadions voor RSCA Futures: abonnees én jongeren gratis

Anderlecht hoopt op volle stadions voor RSCA Futures: abonnees én jongeren gratis

2 maart - 10:48
1

Op speeldag één van de Promotie Play-Offs in de Challenger Pro League sprokkelden de RSCA Futures meteen een knap punt op bezoek bij titeluitdager K. Beerschot V.A. (0-0). Komend weekend is het tijd voor de eerste thuispartij, uitgerekend tegen de rivalen van Club NXT. Bij Anderlecht hoopt men zoveel mogelijk fans op de been te brengen.

Op haar website heeft Anderlecht de richtlijnen meegegeven voor de vijf thuiswedstrijden die de RSCA Futures zullen afwerken in de Play-Offs. Wat in het oog springt, is dat de beloften telkens in het Lotto Park aan de slag zullen gaan, te beginnen deze vrijdag om 20u tegen Club NXT. In de reguliere fase speelden de RSCA Futures nog regelmatig in het Koning Boudewijnstadion.

Daarnaast mogen een heleboel mensen de vijf duels gratis bijwonen. Wie een abonnement heeft voor het A-elftal van Anderlecht, is in dat geval. Ook alle jongeren onder de 23 jaar moeten niet betalen om een wedstrijd van RSCA Futures mee te pikken. Momenteel staat de ploeg zesde en laatste in de Promotie Play-Off met 35 punten. Het nummer drie, Beerschot, heeft echter slechts vier punten voorsprong. De RSCA Futures kunnen dus zeker nog enkele plekjes winnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie