Ferguson wijst Ten Hag op transferfocus: ''Zouden nog zo iemand kunnen gebruiken''

Ferguson wijst Ten Hag op transferfocus: ''Zouden nog zo iemand kunnen gebruiken''

28-02-2023 09:45
1

Manchester United is in de voorhoede te afhankelijk van Marcus Rashford, ziet Sir Alex Ferguson. De voormalig manager bij The Mancunians ziet komende zomer graag een goalgetter naar Old Trafford komen.

Onder Erik ten Hag pakte United afgelopen zondag de eerste prijs sinds 2017. Ferguson is vol lof over de prestaties van de Nederlander, al uit hij ook zijn zorgen. United zou teveel zijn aangewezen op de goals van Rashford. "Hij is een fantastische speler", zegt de Schot in gesprek met Sky Sports. "Zijn afwerking is altijd goed en hij schiet bijna altijd laag Dat is erg belangrijk is voor een spits."

"Hij verkeert in een geweldige vorm", vervolgt Ferguson. "Hij is voor ons de belangrijkste bron van doelpunten. We zouden nog zo iemand kunnen gebruiken, maar hij doet het." De clubicoon constateert dat Ten Hag knap werk verricht. "Zijn aankopen zijn echt goed geweest. Daar heeft hij een belangrijke rol in gespeeld. Hij heeft een club, die erg groot is, in zijn greep. Je komt naar United en probeert een goede start te maken. Nou, dat is gelukt."