Inter-CEO Marotta ziet Lukaku in vorm groeien: ''Moet 103 kilogram meedragen''

Inter-CEO Marotta ziet Lukaku in vorm groeien: ''Moet 103 kilogram meedragen''

23-02-2023 09:00 Laatste update: 09:14
1

Romelu Lukaku had dit keer een hoofdrol voor Internazionale in de Champions League. De Rode Duivel maakte na zijn invalbeurt tegen FC Porto de enige treffer van de match. Inter-CEO Marotta ziet de aanvaller in vorm groeien.

Lukaku viel in de 58e minuut in voor aanvaller Edin Dzeko, die aan de aftrap verscheen. ''Tegenwoordig duurt een wedstrijd 100 minuten, dus ze hebben tijd om het verschil te maken in het slot'', noteerde Het Belang van Limburg uit de mond van Marotta over het belang van invallers zoals Lukaku deze match.

''Romelu moet 103 kilogram met zich meedragen'', vertelde Marotta over de stevige spits. ''Om dat te kunnen, moet je fysiek volledig in orde zijn'', zei de CEO.

''Voorlopig is hij op dat vlak nog geen 100 procent, maar hij groeit naar zijn beste vorm en we zijn er zeker van dat we nog mooie dingen van hem zullen zien dit seizoen'', aldus Marotta die zich verheugt op een Lukaku in topvorm.

Lukaku speelde dit seizoen nog maar in 2 Champions League wedstrijden vanwege diverse blessures. De spits maakte wel in beide matchen een goal. Tegen Viktoria Pilsen op 26 oktober kreeg de Rode Duivel de bal namelijk ook in het doel (4-0 winst). Op 14 maart wacht de return in Portugal voor Internazionale in het Champions League-tweeluik.