'VI weet meer over afzegging Leeds Utd door Ex-Club Brugge-coach Schreuder'

'VI weet meer over afzegging Leeds Utd door Ex-Club Brugge-coach Schreuder'

13-02-2023 17:20 Laatste update: 17:45
1

Doordat de clubeigenaren van Leeds United een verschil van inzicht hebben, wordt Alfred Schreuder niet de nieuwe manager van The Whites. Dat weet Voetbal International te melden.

Schreuder leek de topkandidaat te zijn om aan de slag te gaan op Elland Road, maar plots werd duidelijk dat Leeds afziet van zijn komst. VI heeft daar meer informatie over. Het medium stelt dat binnen Leeds niet iedereen op een lijn zat over de oud-trainer van Club Brugge Hoe dat verschil van inzicht er precies uit ziet, wordt niet duidelijk.

Schreuder is in ieder geval weer in Nederland, nadat hij afgelopen weekend afreisde naar Engeland om Leeds aan het werk te zien. De nummer zeventien van de Premier League moet zijn zoektocht naar een nieuwe manager nu gaan vervolgen, doordat het Jesse Marsch de laan uit heeft gestuurd. Eerder was ook Arne Slot in beeld, maar de trainer en Feyenoord hielden de deur samen dicht.

Schreuder trainde Club Brugge tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2021-2022. De coach die onlangs ontslagen werd bij Ajax, stond voor 21 wedstrijden aan het roer voor Club Brugge, pakte 49 punten te pakken in die periode en werd kampioen.