Olsson laat zich uit over toekomst bij Anderlecht: Beide opties voelen goed aan

Olsson laat zich uit over toekomst bij Anderlecht: "Beide opties voelen goed aan"

13-02-2023 21:40
2

Na de komst van Jesper Fredberg bij RSC Anderlecht werden er heel wat beslissingen genomen over de spelerskern. Onder andere Fabio Silva, Wesley Hoedt en Sebastiano Esposito vertrokken, terwijl ook Adrien Trebel en Hendrik Van Crombrugge op weg zijn naar de uitgang. Maar wat gaat er gebeuren met Kristoffer Olsson.

De Zweedse middenvelder wordt momenteel verhuurd aan het Deense FC Midtjylland, waar hij een basispion is. De voorbije weken klonk het dat Olsson mocht hopen op een nieuwe kans bij Anderlecht, terwijl Midtjylland hem langer wil houden. "Beide opties voelen goed aan", geeft Olsson aan bij Fotbollskanalen. "Het belangrijkste is dat ik weer mag voetballen in een rol waarin ik plezier heb", aldus de Zweedse middenvelder.

"Mijn makelaar staat in contact met Anderlecht en ik heb gehoord dat ze tevreden zijn met mijn goede prestaties. Er verandert veel met de komst van een nieuwe sportief directeur en trainer, die de zaken op hun manier willen doen. Ik sta daar ook voor open. Ik heb nog twee jaar contract, dus we zullen zien hoe het afloopt", besluit hij.

Midtjylland kan de middenvelder door een aankoopoptie wel definitief in huis halen. Die zou echter vier miljoen euro bedragen, wat nog iets te gortig is voor de Denen.