Trésor (KRC Genk) ziet kansen bij de Rode Duivels en droomt van toptransfer

Trésor (KRC Genk) ziet kansen bij de Rode Duivels en droomt van toptransfer

03-02-2023 19:45
1

Mike Trésor denkt aan een vervolg van zijn interlandcarrière bij de Rode Duivels en droomt van een toptransfer in de nabije toekomst. Trésor is bezig aan een ijzersterk seizoen bij de huidige koploper KRC Genk van de Jupiler Pro League.

Trésor realiseert zich goed dat er met Domenico Tedesco een nieuwe hoofdtrainer achter het roer staat bij de Rode Duivels. "Zijn naam ken ik wel, maar ik heb nog niet veel over hem opgezocht of gehoord", zo vertelt hij aan Sporza.

Door de overtuigende statistieken van Trésor zou een nieuwe kans bij de Rode Duivels niet ondenkbaar moeten zijn. Daar hoopt de middenvelder alvast op. "Hij zal zich niet op statistieken alleen baseren. Maar ik blijf gewoon mijn best doen. Ik doe alles om er in maart bijvoorbeeld bij te zijn", zo vertelde Trésor realistisch.

Trésor sluit uiteindelijk ook realistisch af, maar geeft wel aan dat hij zeker de ambitie heeft om in de toekomst een toptransfer te maken. "Op dit moment denk ik er niet aan. Ik wil speelkansen krijgen en minuten maken. Ik wil progressie blijven maken, dat is belangrijk, maar ik ben wel ambitieus, hoor. Natuurlijk droom ik wel om ooit bij een topclub in het buitenland te spelen", besloot Trésor.