Nainggolan begonnen aan nieuwe uitdaging bij SPAL: Nooit gedacht hier te zijn

Nainggolan begonnen aan nieuwe uitdaging bij SPAL: "Nooit gedacht hier te zijn"

04-02-2023 20:24
2

Voor Radja Nainggolan is een nieuw avontuur in Italië begonnen. De middenvelder zette zijn handtekening onder een contract bij de Italiaanse tweedeklasser SPAL. Nainggolan kijkt ook enorm uit naar de uitdaging.

Bij SPAL zal hij samenwerken met coach Daniele De Rossi, die in het verleden nog een ploegmaat was van Nainggolan. "Daniele begon me anderhalve maand geleden te plagen of ik naar SPAL kwam om te helpen. Ik had nooit gedacht dat ik hier zou zijn", lacht Nainggolan bij zijn voorstelling.

"Dit aanbod bleef in mijn hoofd hangen. We spraken veel met De Rossi en ik zei:" Waarom niet? Hij speelt graag het spel van Spalletti. Als speler zei hij wat hij dacht, nu doet hij het op een andere manier", aldus de middenvelder.

Nainggolan kijkt ook enorm uit naar de uitdaging. "Ik ben er klaar voor. Hij (De Rossi) beslist wanneer ik speel. Ik heb in het verleden veel gewerkt, vandaag wil ik techniek brengen. Hier heb ik een sterke groep gevonden, voor mij is het belangrijk om ze te laten begrijpen dat ze op het veld meer kunnen geven", geeft hij aan.

SPAL staat mometeel op de zeventiende plek in de Serie B. Nainggolan vierde ook zijn debuut bij de Italiaanse club en wist te scoren, maar ging toch met 3-4 onderuit tegen Bari.