Ibrahim Salah neemt afscheid van KAA Gent: ''Hou Gent voor altijd in mijn hart''

Ibrahim Salah neemt afscheid van KAA Gent: ''Hou Gent voor altijd in mijn hart''

01-02-2023 08:30 Laatste update: 09:03
16

Ibrahim Salah vertrekt van KAA Gent naar het Franse Stade Rennais. De Marokkaanse aanvaller liet bij KAA Gent een persoonlijke boodschap achter voor de fans.

''Toen ik tekende voor KAA Gent, was ik zeker dat ik de juiste keuze maakte. Ik wil de club bedanken voor het afgelopen anderhalf jaar. Het was een geweldige periode waarin ik een betere speler werd dan ik was'', aldus de aanvaller over zijn ontwikkeling bij Gent.

''Ik verlaat KAA Gent met veel emoties, want ik voelde me hier thuis. Ik neem geen afscheid van een club, maar wel van een familie. Ik bedank in het bijzonder de coach omdat hij me het vertrouwen gaf, maar ook de staf en mijn ploegmaats'', was de boodschap van Salah naar staf en ploegmaats.

''Dankjewel aan alle fans die mezelf en de ploeg gesteund hebben, op goeie en minder goeie momenten. Ik zal jullie nooit vergeten. Nu begint een nieuw avontuur voor mij, maar ik hou Gent voor altijd in mijn hart. Come on Buffalo's!'', aldus Salah die aangaf Gent nooit te zullen vergeten.

Salah zat zonder club in de zomer van 2021 en kwam toen in het vizier van KAA Gent. Na een start in het belofteteam, groeide Salah uit naar een speler van de hoofdselectie. Salah speelde 21 keer en kwam tot 3 doelpunten in de Ghelamco Arena. Fans zullen de aanvaller vooral herinneren aan zijn snelle dribbels.