OFFICIEEL: Manchester United strikt Sabitzer als vervanger van Eriksen

OFFICIEEL: Manchester United strikt Sabitzer als vervanger van Eriksen

1 februari - 01:22 Laatste update: 01:32
5

Manchester United heeft op de valreep nog een vervanger voor de gebleseerde Christian Eriksen binnen weten te halen. Marcel Sabitzer komt op huurbasis over van Bayern München

Eriksen ligt er de komende maanden uit met een enkelblessure, waardoor de bezetting op het United-middenveld niet erg ruim is. Manchester United heeft daarom op Deadline Day snel gehandeld. Sabitzer speelt het komende half jaar op Old Trafford. Er is geen optie tot koop opgenomen in de huurdeal.

"Soms moet je in het leven snelle en belangrijke beslissingen nemen", aldus Sabitzer, die 54 wedstrijden speelde voor Bayern, op de website van zijn nieuwe club. "Vanaf het moment dat ik over deze kans hoorde, wist ik dat het goed zat. Ik heb het gevoel dat ik op mijn hoogtepunt ben als speler en veel kan bijdragen."

"Manchester United heeft zich aan het begin van de week bij ons gemeld voor Sabitzer", reageert Hasan Salihamidzic, sportief directeur van Bayern. "Marcel wilde graag meer spelen en heeft er vertrouwen in dat dat gaat lukken bij United. Na overleg met onze trainer Julian Nagelsmann hebben we groen licht gegeven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie