Caicedo (ex-Beerschot) deelt op Twitter transferverzoek na bod van Arsenal

Caicedo (ex-Beerschot) deelt op Twitter transferverzoek na bod van Arsenal

28 januari - 10:20 Laatste update: 10:22
1

Moisés Caicedo (ex-Beerschot) heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Arsenal. De 21-jarige Ecuadoriaan roept Brighton & Hove Albion via social media op om in te stemmen met een recordtransfer.

Caicedo staat ook in de belangstelling van Chelsea, maar Arsenal maakt nu serieus werk van een deal. De Premier League-koploper bracht inmiddels een bod uit van zo'n 68 miljoen euro, werd vrijdag al duidelijk. Voor Caicedo reden om aan te sturen op een vertrek.

'Ik ben Brighton dankbaar voor de kans die ze mij gegeven hebben in de Premier League. Ik denk dat ik altijd mijn best heb gedaan voor ze', schrijft de middenvelder op Twitter. 'Ik voetbal altijd met een glimlach en met volledige inzet. Ik ben de jongste van tien broers en zussen uit een arm gezin in Ecuador. Het is mijn droom om de meest gedecoreerde speler in de geschiedenis van Ecuador te zijn.'

'Ik ben er trots op dat ik een recordbedrag voor Brighton kan binnenhalen, dat ze opnieuw kunnen investeren en daarmee succesvol kunnen blijven', vervolgt Caicedo, die zich ook tot de fans richt. 'De fans hebben me in hun hart gesloten en ze zullen altijd in mijn hart blijven. Ik hoop dat ze begrijpen waarom ik deze geweldige kans wil aangrijpen.'

Volgens Romano heeft Caicedo besloten om de training van zaterdag over te slaan na zijn transferverzoek. Brighton sloeg eerder nog een bod van Chelsea af van zestig miljoen. De stap naar Arsenal wil hij nu niet aan zich voorbij laten gaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s