'Club Brugge strijdt met Europese topclubs om Aalborg-talent Sander (17)'

'Club Brugge strijdt met Europese topclubs om Aalborg-talent Sander (17)'

21-01-2023 21:40

Club Brugge blijft speuren naar grote talenten in het buitenland en haalde deze winter nog Josef Bursik in huis. Hij is niet de enige doelman die op het verlanglijstje staat. Ook Theo Sander van Aalborg is een target.

De zeventienjarige doelman komt in eigen land momenteel nog uit voor Aalborg, waar hij eerder al indruk maakte op Club Brugge. De landskampioen probeerde hem afgelopen zomer al in huis te halen, maar Aalborg liet de doelman toen niet gaan. Daar kan deze winter of komende zomer toch verandering in komen klinkt het bij Ekstrabladet.

Aalborg is naar verluidt wel bereid om Sander te laten gaan, maar vraagt een stevige som van zo'n drie miljoen euro. Inmiddels zou Sander, die al acht keer uitkwam voor Aalborg, op het lijstje staan van onder andere Juventus, Manchester City, Arsenal, Aston Villa en Newcastle United.

Bij Club Brugge kan men een extra doelman alvast gebruiken. Naast Simon Mignolet en Bursik heeft Club Brugge ook nog Senne Lammens en Nick Shinton rondlopen. Die laatste twee hebben echter een aflopend contract en zullen Blauw-Zwart ten laatste aan het einde van dit seizoen verlaten.