OFFICIEEL: Moukoko verlengt bij Dortmund, geen Barça-clausule stelt Duitse pers

OFFICIEEL: Moukoko verlengt bij Dortmund, geen Barça-clausule stelt Duitse pers

21 januari - 16:10
3

Youssoufa Moukoko heeft zijn contract bij Borussia Dortmund verlengd. Dat doet hij zonder een opmerkelijke clausule, volgens Duitse media. De Duitse tiener wilde in eerste instantie een Barça-eis laten opnemen in het contract. 

Dat feestje gaat echter niet door, meldt Sport1. De zaakwaarnemers van Moukoko drongen tot het laatste moment aan om de wens op te laten nemen in het contract, maar Dortmund veranderde niet van standpunt en zei 'nee' om een Haaland-scenario te voorkomen.

Desondanks heeft Moukoko bijgetekend, meldt de club -waar ook Thorgan Hazard en Thomas Meunier actief zijn - zaterdag via officiële kanalen. Hij doet dat tot 2026. Het talent heeft ervoor gekozen om bij Dortmund te blijven groeien als speler. Moukoko genoot naast de interesse van FC Barcelona, ook van aandacht uit de Premier League.

Naar verluidt wil de 18-jarige in de toekomst alsnog de overstap maken naar het Camp Nou. De twee partijen onderhouden nog een goede relatie, klinkt het in Spanje. Bij Barcelona had Moukoko nu Robert Lewandowski voor zich gehad. Moukoko's oude contract liep na dit seizoen af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie