Van Bommel bespreekt uitgepuilde ziekenboeg: ''Je hoort ons niet klagen''

Van Bommel bespreekt uitgepuilde ziekenboeg: ''Je hoort ons niet klagen''

20-01-2023 14:40
8

Royal Antwerp FC mag voor aankomende zondag de borst nat maken tegen Standard. Antwerp-trainer Mark van Bommel heeft namelijk te kampen met een flink aantal blessuregevallen in zijn ploeg. De T1 ging in op de situatie.

De ziekenboeg is zorgelijk en het vertrekken van Michael Frey helpt ook niet mee. ''De situatie is onveranderd'', vertelde Van Bommel aan Het Laatste Nieuws. ''En dus verwacht ik naar zondag toe weer dezelfde selectie.'' Aldus Van Bommel die geen veranderingen verwacht ten opzichte van de 0-3 gewonnen match tegen KV Oostende. ''We hebben veel geblesseerden, maar je hoort ons er ook niet om klagen'', zei de coach. ''We hebben nu eenmaal niet de mogelijkheid om veel te roteren, en dus moet je er dagelijks over waken om iedereen fit te houden'', sprak de Nederlander die zich beseft dat de opties dungezaaid zijn en dat het van belang is dat spelers die nog op het veld kunnen verschijnen vitaal blijven.

Antwerp staat voor de match met Standard op de 3e plek in de Jupiler Pro League. De Great Old behaalde 42 punten uit 21 wedstrijden en staat daarmee op 4 punten achterstand van nummer 2 Royale Union Saint Gilloise.