Makelaar stelt dat Carrasco Barcelona overweegt, speler niet bezig met verhuis

Makelaar stelt dat Carrasco Barcelona overweegt, speler niet bezig met verhuis

18-01-2023 11:29
1

Yannick Carrasco lijkt voorlopig geen aanstalten te maken om Atlético Madrid in te ruilen voor FC Barcelona. Zijn toekomst ligt volgens de 29-jarige Rode Duivel in de Spaanse hoofdstad.

Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Carrasco, liet zich dinsdagavond uit: het plan is om de aanvaller te ruilen voor Memphis Depay. "Ik weet niet of het kan lukken, maar de onderhandelingen lopen. Yannick ziet het wel zitten, hij is een goede speler", liet Zahavi weten aan Het Nieuwsblad.

Opvallend genoeg lijkt Carrasco zelf van niets te weten. "Op dit moment denk ik alleen aan Atléti", zegt de hoofdrolspeler tegen Mundo Deportivo. "Ik vind dat alle spelers honderd procent toegewijd moeten zijn om voor de doelstellingen van deze club te vechten."

Door de reactie van Carrasco is een ruildeal tussen Atlético en Barcelona, waarbij Memphis Depay ook betrokken zou worden, ver weg. Carrasco ligt nog tot 2024 vast bij Atlético, dat hem naar verluidt niet wil verkopen. Memphis staat al langere tijd in de concrete belangstelling van de ploeg van trainer Diego Simeone.