Moris schittert bij Union en denkt niet aan vertrekken: “Ik blijf 200%”

Moris schittert bij Union en denkt niet aan vertrekken: “Ik blijf 200%”

14-01-2023 11:17
1

Union Saint-Gilloise doet het opnieuw schitterend. Een van de uitblinkers is wederom Anthony Moris. De keeper van Union bevestigt in een interview met DH Sport dat hij ook volgend seizoen tussen de palen van de Brusselse ploeg zal staan. 

De Luxemburgse doelman is al tweeënhalf jaar bij de club en heeft nog geen minuut gemist in de competitie. Hij heeft dit seizoen al 34 wedstrijden gespeeld, alle competities meegerekend. In de aanloop naar een duel met Antwerp geeft Moris alvast zekerheid voor de fans van Union. 

Op de vraag of hij volgend seizoen nog steeds bij Union zal zijn, is de doelman erg duidelijk. "Ja, 2.000%”, klinkt het bij Moris. “Ik heb een contract getekend tot 2026 en ik ben een man van mijn woord. Ik sta volledig achter het project van Union.” 

De doelman geeft wel aan dat hij nog een stap verder kan gaan. Toch gelooft hij dat ook Union hem hierbij kan helpen. Verder ontwikkelen en nog beter presteren, het zijn allemaal doelen van de keeper. “Ik probeer door dagelijks te reflecteren op mijn prestaties mezelf nog meer te verbeteren. Als ik op een dag zou vertrekken? Dan is mijn gezin het belangrijkste. Maar met de manier waarop de club groeit, is er geen reden om aan een vertrek te denken."