Fredberg spreekt met Anderlecht-fans: Doet me pijn dat ze niet blij zijn

Fredberg spreekt met Anderlecht-fans: "Doet me pijn dat ze niet blij zijn"

11-01-2023 23:30
8

RSC Anderlecht-CEO Jesper Fredberg heeft gereageerd na de gesprekken met de eigen achterban woensdagavond. De supporters van paars-wit zijn bijzonder teleurgesteld met de resultaten van dit seizoen en enkele beslissingen van het bestuur. Fredberg is echter tevreden na het gesprek met de eigen fans.

De Deense CEO of Sports is tevreden dat hij het gesprek met de supporters van Anderlecht kon houden. "Er was een goede sfeer en verstandhouding en er werden goede vragen gesteld", vertelt Fredberg in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Fredberg beseft ook dat de supporters van Anderlecht beterschap willen zien, maar die voorlopig niet krijgen. "Ik voel veel passie, het was goed om dit gesprek te hebben. We zijn allemaal gefrustreerd, we hebben geprobeerd om open op alle vragen een antwoord te geven", geeft hij aan.

De supporters van Anderlecht lieten hun onvrede ook blijken met een open brief, tot grote verrassing van Fredberg. "Het doet me pijn dat de fans niet blij zijn. Ze zijn belangrijk voor ons. We gaan de situatie bekijken. We staan waar we staan. Nu moeten we hieruit geraken. Kleine stapjes tegelijk, in de juiste richting", besluit hij.