UPDATE: 'Ook Lille meldt zich bij Anderlecht voor jonkie Sadiki'

UPDATE: 'Ook Lille meldt zich bij Anderlecht voor jonkie Sadiki'

11-01-2023 21:09 Laatste update: 19-01-2023 17:44
34

RSC Anderlecht kan binnenkort nog een andere jonge pion zien vertrekken. Het Nederlandse PSV heeft het vizier gericht op Noah Sadiki, die thuishaven Brussel kan verlaten voor een eerste avontuur in het buitenland.

Dat weet men bij het Nederlandse Voetbal International. De Nederlandse club heeft op rechtsachter al meerdere opties, maar ziet in Sadiki een goede optie voor de toekomst. PSV is echter niet de enige ploeg die interesse toont. Naar verluidt tonen verschillende clubs interesse in het jeugdproduct van Anderlecht.

De achttienjarige verdediger kreeg dit seizoen onder Felice Mazzu zijn eerste kansen bij paars-wit. De laatste weken komt Sadiki echter minder aan bod bij de Brusselaars. Bij Anderlecht heeft hij nog een contract tot het einde van het seizoen, dat door paars-wit eenzijdig met één jaar verlengd kan worden.

Anderlecht dreigt daardoor nog een (jonge) pion te zien vertrekken. Naast Sadiki werd ook Lucas Stassin recent nog gelinkt aan een vertrek naar het buitenland. Ook Julien Duranville wordt gevolgd door verschillende buitenlandse clubs.

UPDATE: PSV is niet de enige ploeg die interesse toont in Sadiki. Naast de Nederlandse topclub wordt nu ook het Schotse Rangers FC gelinkt aan de jonge verdediger. De Schotse club houdt de situatie van Sadiki nauwlettend in de gaten en sluit een transfer niet uit, valt te lezen bij Football Scotland.

UPDATE: De strijd om Sadiki is helemaal losgebarsten. Nadat eerder al bekend raakte dat Rangers en PSV het vizier hadden gericht op de verdediger, wordt nu ook Lille OSC gelinkt aan Sadiki. Volgens het lokale Jeunes Footeux hoopt de Franse club de verdediger komende zomer in huis te halen.