Trio van KAA Gent moet wachten op contractverlenging: Geduld hebben

Trio van KAA Gent moet wachten op contractverlenging: "Geduld hebben"

8 januari - 22:14
4

Bij KAA Gent worden het nog belangrijke maanden voor enkele pionnen. Onder andere Vadis Odjidja, Sven Kums en Michael Ngadeu hebben een aflopend contract en lijken nog niet meteen te moeten hopen op een verbintenis. Coach Hein Vanhaezebrouck vindt ook dat ze geduld moeten tonen.

In principe kan het trio nu al spreken met andere clubs, maar als ze bij Gent willen blijven, zullen ze ook even moeten wachten. "Kijk, sommige clubs zijn in staat om bepaalde zaken heel snel te beslissen, bij andere clubs duurt het wat langer", vertelt Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws.

"De spelers moeten beseffen dat men tegenwoordig langer wacht om nieuwe contracten aan te bieden. Ik merk het niet aan hen - ze trainen goed - maar natuurlijk zijn zij er allemaal mee bezig. Op persoonlijk én familiaal vlak. Ze moeten gewoon wat geduld hebben", geeft hij aan.

Voornamelijk Kums lijkt te hopen op een verlengd verblijf bij Gent en gaf al aan te hopen op een nieuwe verbintenis. Naar verluidt kijkt Ngadeu dan weer uit naar andere uitdagingen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie