Engelse schorsingen blijven aan Ronaldo kleven, twee duels niet bij Al-Nassr

Engelse schorsingen blijven aan Ronaldo kleven, twee duels niet bij Al-Nassr

6 januari - 18:22
3

Christiano Ronaldo neemt 2 schorsingen mee uit Engeland. Daardoor moeten fans van Al-Nassr nog even geduld hebben om de sterspeler aan het werk te zien. Dat schrijft Sporza.

Ronaldo kreeg in Engeland twee wedstrijden schorsing bij Manchester United vanwege 'het telefoonincident'. De ster sloeg een telefoon uit de handen van een supporter van Everton in november en dat kostte de aanvaller 2 wedstrijden. Deze zal Ronaldo dus moeten uitzitten bij Al-Nassr, aangezien de Portugees de straf nog niet heeft doorgebracht.

Volgens statuten van de FIFA moet zo een sanctie namelijk overgedragen worden aan een bond waar de getransfereerde speler speelt. De Wereldvoetbalbond verklaarde echter dat het aan de Saoedische voetbalbond is om te beslissen of dit daadwerkelijk zal plaatsvinden.

Vrijdag trapte Al-Nassr om 16:00 uur af zonder Ronaldo in de basis. De ploeg staat op het moment van publicatie met 2-0 voor tegen Al-Tai. Al-Nassr is met 29 punten koploper in de Saudi Pro League met 25 punten voorsprong op Al-Shabab. Al-Nassr was vorig seizoen niet de kampioen van de Saudi Pro League. Al-Nassr heeft Ronaldo in huis gehaald om het kampioenschap dit keer wel binnen te halen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie