Nainggolan baalt van manier afscheid Antwerp: “Jammer dat het zo moet eindigen”

Nainggolan baalt van manier afscheid Antwerp: “Jammer dat het zo moet eindigen”

03-01-2023 15:20
6

Radja Nainggolan heeft van zich laten horen na zijn afscheid bij Royal Antwerp. Dat deed de 34-jarige Nainggolan via Instagram. De middenvelder schrijft over goede herinneringen aan de mensen de club en wenst zijn voormalig teamgenoten veel succes. 

''Het is jammer dat het zo moet eindigen'', laat Nainggolan op Instagram weten. De 34-jarige voetballer heeft recentelijk in samenspraak met de club besloten om zijn contract te beëindigen. Omwille van juridische redenen mocht hij hier niet over praten tot vandaag.

''Ik wil alleen maar zeggen dat ik veel goede mensen heb leren kennen: de medische staf, 'de witte' en 'de mon' en onze teammanager Sascha'', vertelt hij over onder andere Sascha van de Sande bij Antwerp. Ook heeft Nainggolan een boodschap voor zijn voormalig teamgenoten bij Antwerp: ''Het enige dat ik nog tegen mijn teamgenoten wil zeggen is dat ze moeten blijven vechten om ons doel te bereiken: Play-off 1.'' Nainggolan spreekt verder niet over Antwerp-voorzitter Paul Gheysens.

Het is op dit moment nog niet bekend waar Nainggolan in de toekomst zal spelen. Nainggolan heeft op dit moment nog geen plannen om te stoppen met voetballen. Hij wil graag nog minstens anderhalf jaar doorgaan. De 34-jarige middenvelder speelde voor Antwerp 12 keer in de Jupiler Pro League. Nainggolan maakte in die 12 wedstrijden één doelpunt en zorgde voor één assist.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Radja Nainggolan (@radja_nainggolan_l4)