STVV vreest voor vroegtijdig vertrek Al-Dakhil: 'Burnley en Kompany komen terug'

STVV vreest voor vroegtijdig vertrek Al-Dakhil: 'Burnley en Kompany komen terug'

03-01-2023 19:19
5

Net als vorig seizoen presteert Sint-Truiden onder Bernd Hollerbach beter dan verwacht. Na een knappe tien op vijftien lijken de voornaamste degradatiezorgen alweer achter de rug. Die successen hebben echter ook een keerzijde. Zo vrezen De Kanaries ontdekking Ameen Al-Dakhil kwijt te spelen aan ... Vincent Kompany.

Dat gerucht komt niet helemaal uit de lucht gevallen, aangezien Burnley FC ook vorige zomer al nadrukkelijk aan de mouw van Al-Dakhil trok. Toen wist STVV haar talentvolle verdediger evenwel aan boord te houden. Volgens Het Belang van Limburg leeft binnen de club nu de 'angst' dat Burnley en Kompany zich opnieuw zullen melden. 

STVV is er nog steeds niet echt happig op om Al-Dakhil te laten vertrekken. Enkel als er voldoende geld op tafel komt, valt er te praten. HBvL spreekt over een bedrag met 'de nodige miljoenen'. Financieel zou STVV zo alvast een uitstekende zaak doen. Zelf haalde het Al-Dakhil pas afgelopen winter definitief in huis voor een half miljoen, nadat het hem eerder al een half jaartje huurde van Standard Luik.