'Everton aast op Ramazani, Almeria wrijft zich al in de handen voor monsterwinst'

'Everton aast op Ramazani, Almeria wrijft zich al in de handen voor monsterwinst'

01-01-2023 23:43
1

Na het teleurstellende WK in Qatar leeft meer dan ooit de overtuiging dat de toekomst van de Rode Duivels bij de jeugd ligt. Waarom niet bij Largie Ramazani? De flukse aanvaller timmert aan de weg bij UD Almeria. De volgende stap in zijn loopbaan zou wel eens Everton FC kunnen worden.

Volgens AS hebben The Toffees hun oog laten vallen op de Belgische belofte-international. Bij Almeria wrijft men zich in ieder geval al in de handen. Toen de Spaanse laagvlieger hem in 2020 aan boord haalde (toen nog als tweedeklasser), moest het daarvoor 450.000 euro ophoesten. Bij een volgende transfer zal die som een pak hoger liggen, dat staat nu al vast.

AS vermoedt dat geïnteresseerde kopers anno 2023 zo'n 40 miljoen euro op tafel moeten leggen. Ruim tachtig keer de aankoopprijs, met andere woorden. Ramazani heeft zich dan ook laten opmerken in zijn eerste half jaar in La Liga, ook al kan hij zijn statistieken nog wat opkrikken. Voorlopig scoorde hij twee keer en deelde hij nog geen assist uit. Ramazani voetbalde voordien overigens al in Engeland, bij de jeugd van Manchester United.