Kylian Mbappé doet boekje open over WK-finale: “Zal dit nooit kunnen verteren''

Kylian Mbappé doet boekje open over WK-finale: “Zal dit nooit kunnen verteren''

29-12-2022 16:25
0

Kylian Mbappé won met Paris Saint-Germain FC (PSG) 2-1 van Strasbourg slechts 10 dagen na de verloren WK-finale. Na de wedstrijd deed de steraanvaller een boekje open over de match tegen Argentinië. Het Nieuwsblad noteerde de woorden uit de mond van Mbappé.

''Zoals ik tegen mijn ploegmaats zei is er geen enkele reden dat de club de gevolgen draagt van de WK-teleurstelling'', zei Mbappé, die zich weer richt op presteren bij PSG. ''lastige uren'', waren het volgens de Frans international vlak na de WK-finale. ''Ik denk dat ik het nooit zal kunnen verteren. Maar het doet deugd om nu weer met PSG te winnen, om een band te hebben met de club, de fans en de teamgenoten.'' De aanvaller geeft toe dat het verlies in de WK-finale lastig te verwerken is, maar dat dat Mbappé niet belemmert om er voor PSG te staan. 

''We spraken voor de finale en ik vertelde de coach dat ik terug zou komen, ongeacht het resultaat, omdat ik me goed voelde en wilde blijven spelen, want we hebben twee belangrijke wedstrijden''. Daarmee bevestigt Mbappé de plannen om optimaal te gaan presteren bij PSG ondanks WK-verlies.

De aanvaller mag het WK dan niet gewonnen hebben, maar zelf ging Mbappé er vandoor met titel als topscorer van het toernooi in Qatar. De Frans international maakte 8 doelpunten tijdens het toernooi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie