UPDATE: 'Twee Turkse clubs gaan voor overbodige Standard-pion Raskin'

UPDATE: 'Twee Turkse clubs gaan voor overbodige Standard-pion Raskin'

26-12-2022 18:46 Laatste update: 29-12-2022 23:06
9

Nicolas Raskin is bezig aan zijn laatste dagen bij Standard en mag op zoek naar een nieuwe club. Verschillende Belgische clubs tonen interesse, maar de middenvelder kan ook richting Frankrijk verhuizen.

Bij het Franse Le 10 Sports weet men namelijk dat Olympique Marseille en Toulouse interesse tonen in Raskin. Beide clubs hebben naar verluidt a gesprekken gevoerd met Standard en hopen Raskin deze winter nog in huis te kunnen halen.

Raskin kan bij Toulouse ook opnieuw samenwerken met Philippe Montanier, die in het verleden coach was van Standard. Daarnaast komt ook voormalig KAA Gent-middenvelder Brecht Dejaegere uit voor de Franse club.

Of Raskin ook naar die ploegen zal verhuizen, is nog maar de vraag. In het verleden toonde ook Club Brugge interesse in de middenvelder, maar Raskin gaf aan een overgang naar het buitenland te verkiezen.

UPDATE: De interesse in Raskin blijft stevig groeien. Zo valt in Turkse media te lezen dat naast Toulouse en Olympique Marseille ook twee Turkse clubs het vizier hebben gericht op de middenvelder. Naar verluidt hopen Trabzonspor en Galatasaray Raskin deze winter in huis te kunnen halen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie