Vanaken hoort fluitconcert van fans Club Brugge: Hopelijk blijven ze ons steunen

Vanaken hoort fluitconcert van fans Club Brugge: "Hopelijk blijven ze ons steunen"

26-12-2022 16:45 Laatste update: 17:03
23

Betreurde gezichten bij Club Brugge na het gelijkspel tegen Oud-Heverlee Leuven. Hans Vanaken vond nochtans dat Club Brugge geen slechte partij heeft gespeeld.

"Dit was een match die we op mentaliteit moesten winnen", begon hij in een reactie bij Eleven Sports. "We hebben alles gegeven, dat is wat de fans willen en kan ons niet verweten worden. Maar het resultaat valt uiteindelijk weer tegen en lijkt het alsof we niet alles gegeven hebben, terwijl dat wel zo was", geeft hij aan.

Al zag Vanaken ook dat het beter kon en moest bij de Bruggelingen. "We moesten natuurlijk wel meer gebruik maken van onze mogelijkheden. In de periode die we doormaken, moesten we altijd de 2-0 maken. Dan was de match afgelopen. We hebben altijd de controle behouden, maar op het einde maakt één ongelukkige fase het verschil", legt Vanaken uit.

Na de partij volgde er een fluitconcert van de eigen aanhang, die eerder deze week Club Brugge ook pijnlijk onderuit zagen gaan tegen STVV. "Ik hoop dat ze ons blijven steunen. We moeten hier samen uit geraken, maar het is aan ons om de knop om te draaien en na Nieuwjaar de ‘No sweat, no glory’-mentaliteit uit te dragen", besluit Vanaken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie