Lewandowski geheimzinnig na Messi-vraag: Het is niet aan mij

Lewandowski geheimzinnig na Messi-vraag: "Het is niet aan mij"

24-12-2022 20:30
1

Als Robert Lewandowski de vraag krijgt of hij ooit nog eens naast Lionel Messi wil spelen, volgt een geheimzinnig antwoord. Daar waar Messi jarenlang het grootste deel van de goals voor zijn rekening nam voor FC Barcelona, is het nu aan de Poolse spits.

"Het is niet aan mij", zegt Lewandowski met een glimlach in gesprek met Mundo Deportivo. "Natuurlijk zien we dat hij nu meer als een 'spelmaker' speelt, misschien maakt hij minder doelpunten en geeft hij meer passes aan zijn teamgenoten, hoewel hij ze blijft maken. Maar in vergelijking met andere tijden is hij nu de voetballer waarvan elke spits zou dromen naast hem te spelen."

Lewandowski bereidt zich op de tweede seizoenshelft met Barcelona, nadat hij met Polen tot de achtste finale van het WK wist te komen. "We hebben nog een paar weken om ons voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Ik heb nog twee weken, maar de rest van het seizoen zal erg zwaar worden."

"We starten op 31 december en de laatste wedstrijd zal al in juni zijn. We zullen veel wedstrijden hebben, maar je moet voorbereid zijn op dit soort moeilijke periodes."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie