STVV gelooft in stunt tegen Club Brugge: Alle druk op hun schouders

STVV gelooft in stunt tegen Club Brugge: "Alle druk op hun schouders"

19-12-2022 22:03
8

Het WK is afgelopen en er kan weer gevoetbald worden in ons land. Beginnen doen we met de Croky Cup, waar STVV het opneemt tegen Club Brugge. De Bruggelingen zijn de grote favoriet, maar STVV-speler Wolke Janssens gelooft dat dat een voordeel is voor STVV.

Bij STVV kan men met een gerust gemoed richting de partij toeleven. Zeker omdat Club Brugge de grote favoriet is om door te stoten in de beker. "Alle druk komt op de schouders van Club Brugge terecht. We gaan complexloos naar Brugge", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Al betekent dat niet dat Janssens de kwalificatie voor de volgende ronde ook opgeeft. "Of we kans maken op kwalificatie? Waarom niet? Omdat we met droge 3-0-cijfers verloren in de competitie? Toen speelden we een sterke eerste helft en gingen we pas na een rode kaart de boot in. Natuurlijk is Club Brugge favoriet, maar bekerwedstrijden zijn een apart verhaal. We zijn zeker bekwaam om te stunten", klinkt het.

In de Jupiler Pro League verloor STVV kansloos met 3-0 van Blauw-Zwart dit seizoen. Club Brugge kende daarop echter een moeilijke periode en pakte in de competitie slechts een 5 op 12.