'KAA Gent moet zwaar besparen, ervaren trio moet vrezen voor toekomst bij de club'

'KAA Gent moet zwaar besparen, ervaren trio moet vrezen voor toekomst bij de club'

06-12-2022 11:46
7

KAA Gent heeft financieel enkele moeilijke maanden achter de rug. Sportief is het dan wel nog actief op drie verschillende fronten, maar financieel gezien kent het bloedrode cijfers.

Zo raakte bekend dat Gent het voorbije boekjaar maar liefst zes miljoen euro verlies heeft geleden. Op drie jaar tijd komt het totaal daarmee op veertien miljoen euro te staan. En die slechte financiële cijfers zullen ook hun gevolgen hebben bij de Buffalo's.

"Wij kunnen niet anders dan zuinig zijn en de tering naar de nering zetten", geeft manager Michel Louwagie aan in Het Nieuwsblad. Onder andere Vadis Odjidja, Sven Kums en Michael Ngadeu hebben een aflopend contract en moeten dus een overeenkomst vinden met de Buffalo's. Volgens het dagblad wordt een contract aan dezelfde voorwaarden echter onmogelijk en is het zelfs nog maar de vraag of ze ook een nieuw voorstel gaan krijgen.

Het ervaren trio is ook dit seizoen een basispion bij Gent en speelt een belangrijke rol in de ploeg van Hein Vanhaezebrouck. De Buffalo's dreigen het volgend seizoen echter zonder hen te moeten doen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie