Mazzu heeft plannetje klaar bij Charleroi: Een nieuw begin

Mazzu heeft plannetje klaar bij Charleroi: "Een nieuw begin"

04-12-2022 21:15 Laatste update: 15:55
3

Felice Mazzu is na zijn ontslag bij RSC Anderlecht begonnen aan zijn tweede passage bij Sporting Charleroi en hoopt weer successen te kunnen boeken met de Carolo's. Bij Charleroi hoopt men weer beterschap te zien. Mazzu heeft alvast een plannetje klaar.

De laatste weken voor de WK-break was het rumoerig bij Charleroi en waren er heel wat supportersprotesten. Dat hoopt Mazzu niet langer te zien. "We moeten opnieuw samenhorigheid creëren", geeft hij aan in Het Nieuwsblad.

"Er moet toenadering komen tussen de club en de supporters. Eerst moet dat gebeuren, dan moeten we punten pakken. De connectie tussen het publiek en de spelers op het veld is wat ons zo succesvol maakte. Dit is een nieuw begin", aldus Mazzu.

De coach weet ook wat hij wil bereiken en veranderen bij de club "Ik wil niet van nul beginnen. Dat zou respectloos zijn tegenover Edward Still (de vorige coach, red.). Maar ik ga ook niet gewoon verder bouwen op wat er stond. Ik heb ook mijn filosofie", besluit hij.

Mazzu krijgt meteen een speciale partij voorgeschoteld na de WK-break. Dan neemt Charleroi het namelijk op tegen ex-ploeg RSC Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie