'Geen exitstrategie voor De Jong, Memphis misschien weer nodig bij Barça'

'Geen exitstrategie voor De Jong, Memphis misschien weer nodig bij Barça'

30-11-2022 11:37
1

FC Barcelona heeft geen plannen om Memphis Depay of Frenkie de Jong na het WK te verkopen. Directeur scouting Jordi Cruijff stelt dat beide Nederlanders nog van waarde kunnen zijn voor de Catalanen.

Cruijff zegt tegen TV3 dat er 'geen exitstrategie' voor De Jong is. In de media wordt volop gespeculeerd over een transfer van Memphis, al ontkracht Cruijff dat. "In augustus had hij mogelijkheden om te vertrekken, maar daar kwam het uiteindelijk niet van. We zullen zien. Lewandowski is nu voor drie wedstrijden geschorst. Als we nog blessureproblemen krijgen in de voorhoede, waar we niet op hopen, dan heb je Memphis misschien weer nodig."

Net als Memphis beschikt ook Sergio Busquets over een aflopend contract bij Barcelona. De 34-jarige concurrent van De Jong op het middenveld heeft nog geen duidelijkheid over zijn toekomst gegeven. "De club moet weten hoe zijn toekomst eruitziet, zodat we plannen kunnen maken", stelt Cruijff. "Maar hij heeft het recht verdiend om te beslissen hoe en wanneer hij de knoop wil doorhakken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie