Courtois waarschuwt ploegmakkers: 'Als het uitkomt, is het zijn laatste dag hier'

Courtois waarschuwt ploegmakkers: 'Als het uitkomt, is het zijn laatste dag hier'

29-11-2022 16:30
0

De spelers van België gaan niet op zoek naar de lekker, maar mocht die gevonden worden, dan speelt hij geen interland meer. Dat kondigt doelman Thibaut Courtois aan. Hij reageert daarmee op de verhalen dat het niet zou boteren tussen de spelers.

Na de verloren wedstrijd tegen Marokko lekte uit dat spelers het met elkaar aan de stok zouden hebben gekregen in de kleedkamer. Dat werd door Courtois en Eden Hazard al ontkend. "Er zijn geen problemen in het team, het is gewoon een poging om problemen te creëren. Natuurlijk is na een nederlaag niemand blij, maar het brengt ons nog dichterbij elkaar omdat we weten dat we donderdag alles zullen moeten geven op het veld", zegt Courtois.

"Het probleem is dat wat er in de pers wordt gezegd niet altijd de waarheid is. Wie dit gelekt heeft? Dat hoeven we niet te weten. Als het uitkomt, is het zijn laatste dag in het nationale team", zegt Courtois.

België speelt donderdag de laatste groepswedstrijd tegen Kroatië. De Rode Duivels staan momenteel derde, Marokko staat tweede, Kroatië eerste.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s