'Lang (Club Brugge) sluit weer aan bij fitte Nederlandse selectie'

'Lang (Club Brugge) sluit weer aan bij fitte Nederlandse selectie'

28-11-2022 15:12 Laatste update: 15:36
1

Oranje heeft de laatste training in aanloop naar het beslissende groepsduel met Qatar afgewerkt met een fitte selectie. Noa Lang (Club Brugge) sloot weer aan bij de training van bondscoach Louis Van Gaal.

Fitheid
De training van Oranje stond om 09.30 uur op het programma. Ook Noa Lang was weer van de partij op het trainingsveld van de Qatar University in Doha, zo meldt het Algemeen Dagblad. De aanvaller van Club Brugge kreeg onlangs een trap op zijn rechterenkel. Of hij tegen Qatar minuten gaat maken, is onduidelijk.

Simons
Wie wel echt nadrukkelijk op de deur lijkt te kloppen, is Simons, zo stelt De Telegraaf. 'De verwachting is dat de keuzeheer wat aan zijn middenveld zal gaan sleutelen, omdat het in die linie niet goed liep tegen Ecuador. Mogelijk is er tegen Qatar speeltijd weggelegd voor de jonge PSV’er Xavi Simons, die in Doha een prima indruk maakt op het trainingsveld.' Hieronder het bewijs.

Qatar
Het duel tussen Nederland en Qatar begint dinsdag om 16.00 uur. Als Oranje wint van het uitgeschakelde gastland, dan stroomt de ploeg van bondscoach Louis van Gaal als groepswinnaar de knock-outfase van het WK in. Daarin is op zaterdag 3 december 16.00 uur Nederlandse tijd de nummer twee uit groep B de tegenstander. Momenteel lijken Iran en de Verenigde staten uit te strijden om die plek.