Opvallend: Hoefkens geeft 14(!)-jarigen een kans bij Club Brugge, ook geen Vormer

Opvallend: Hoefkens geeft 14(!)-jarigen een kans bij Club Brugge, ook geen Vormer

25-11-2022 19:55
63

Club Brugge heeft van de WK-break gebruik gemaakt om nog enkele oefenwedstrijden te spelen en zal het zaterdag opnemen tegen het lokale Westkapelle. Daarin zal Carl Hoefkens ook gebruik maken van enkele opvallende namen.

In de selectie zien we met Brandon Mechele, Clinton Mata, Eder Balanta, Casper Nielsen en Dedryck Boyata verschillende grote namen, maar ook enkele jonkies van Club NXT krijgen de kans om zich te tonen. Zo mogen Sem Audoor, Denzel De Roeve en Shion Homma zich opmaken voor de oefenpartij.

Zij zijn opvallend genoeg niet de jongste spelers in de selectie. Zo zien we ook enkele pionnen uit de U16 bij Club Brugge in de selectie zitten. Met Bisiwu en Da Silva zitten er zelfs twee jonkies van slechts veertien(!) jaar in de selectie van Blauw-Zwart.

Afwezigen
Naast enkele opvallende aanwezigen, zijn er ook enkele opvallende afwezigen bij Club Brugge. Uiteraard geen WK-gangers zoals Noa Lang en Hans Vanaken, maar ook geen Ruud Vormer. Ondanks de vele afwezigen krijgt hij toch geen kans om zich te tonen en blijft hij dus ook voor de oefenpartij uit de selectie gehouden. Voor Mats Rits, die net terug is beginnen met trainen, komt de partij nog te vroeg.