Mertens blijft positief na nederlaag: “Ben er zeker van dat het nog goed komt”

Mertens blijft positief na nederlaag: “Ben er zeker van dat het nog goed komt”

18-11-2022 18:42
7

De natie had al niet super veel vertrouwen in onze Rode Duivels, na de wedstrijd tegen egypte zal dat zeker niet meer geworden zijn. Een mak België ging met 2-1 onderuit tegen Mo Salah en co. Een lichtpuntje was een frisse Dries Mertens, die na zijn invalbeurt toch een beetje meer schwung in de aanval bracht. 

Mertens viel aan de rust in en liet een degelijke indruk na. De aanvaller van Galatasaray was na afloop van de wedstrijd toch positief en gelooft er niet in dat deze nederlaag een ramp hoeft te zijn. “Ik ben er zeker van dat het goed komt”, klinkt het bij een positieve Mertens. 

“Het resultaat is zeker niet goed en ook het spel kan nog beter”, geeft Mertens eerlijk toe. De Rode Duivel gelooft dat de warmte zeker zijn parten gespeeld heeft. De hitte pakte meteen op de adem. “Het is heel goed dat we deze wedstrijd nog hebben gespeeld. Ideaal is het zeker niet, maar we hebben ook niet zo veel kansen tegen gekregen”, getuigt Mertens op VTM.

“Misschien moeten we zelf nog iets gevaarlijker zijn, maar ik ben er zeker van dat dat nog goed komt”, stelt de Rode Duivel gerust. “Of dit ons vertrouwen een knauw geeft? Dat denk ik niet. Dit gebeurt beter nu dan op het WK. We weten dat we nog werk hebben en de automatismen moeten nog terugkomen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie