Mechele is scherp na strafschop voor Antwerp: Begrijp het nog altijd niet

Mechele is scherp na strafschop voor Antwerp: "Begrijp het nog altijd niet"

13-11-2022 18:02
31

Brandon Mechele kon de held van de wedstrijd worden, maar zag zijn doelpunt tegen Royal Antwerp FC weggevaagd worden door een discutabele strafschop. Achteraf was de verdediger van Club Brugge bijzonder scherp.

Na een duel met Scott besloot Lardot om richting de stip te wijzen. Hij zag een fout van Brandon Mechele, die er helemaal niets van begreep. "Ik begrijp nog altijd niet waarom de VAR niet tussenkwam", zegt hij op de officiële kanalen van Club Brugge.

Voor Mechele, maar ook de commentatoren bij Eleven Sports en Carl Hoefkens was het duidelijk geen strafschop. "Er was inderdaad contact, maar naar mijn oordeel was dit zeer licht gefloten. In de zestien zijn er altijd meerdere contacten als deze en wordt er weinig of niet gefloten", geeft hij aan.

"Ik heb daarnet in de kleedkamer nog eens de beelden bekeken en dan stel ik mij toch de vraag waarom wij in de eerste helft geen penalty krijgen na het contact tussen Toby Alderweireld en Casper Nielsen toen die in de rug geduwd werd? Dus voor mij is dat nooit penalty, maar daardoor zijn we twee punten kwijt en dat is natuurlijk doodjammer", besluit hij.