'Juventus wil profiteren en denkt aan de 'onprofessionele' Karsdorp van Mourinho'

'Juventus wil profiteren en denkt aan de 'onprofessionele' Karsdorp van Mourinho'

12-11-2022 18:46
1

Rick Karsdorp heeft de interesse van Juventus gewekt, meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de roze sportkrant uit Italië houdt De Oude Dame de situatie van de AS Roma-verdediger nauwlettend in de gaten.

Karsdorp zou eerder deze week zijn kruit bij trainer José Mourinho hebben verschoten. Na het midweekse gelijkspel tegen Sassuolo (1-1) zei de Portugese trainer dat een niet nader genoemde speler in januari naar een nieuwe club mocht uitkijken. "De inzet van het team werd verraden vanwege de houding van een onprofessionele speler." Italiaanse media wisten te melden dat het om Karsdorp ging.

Juventus wil naar verluidt profiteren van de aanstaande breuk tussen de Nederlander en Roma. De Romeinen proberen Karsdorp binnenboord te houden, al lijkt de lijmpoging te stranden. Roma zou akkoord gaan met een bod van zeventien miljoen euro. Het Italiaanse medium meldt dat de entourage van Karsdorp al oriënterende gesprekken met Juve achter de rug heeft. Mogelijk wordt de rechtervleugelverdediger eerst voor een halfjaar verhuurd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie