Mignolet durft te dromen van WK-succes met Rode Duivels: Dit WK is anders

Mignolet durft te dromen van WK-succes met Rode Duivels: "Dit WK is anders"

13-11-2022 20:13
19

Het WK staat voor de deur en er kan dus worden uitgekeken naar het toernooi. Voor velen zijn de Rode Duivels nu geen echte kanshebber om wereldkampioen te worden. Simon Mignolet gelooft er alleszins toch nog steeds in.

De voorbije jaren is het niet gelukt, maar een WK-finale en mogelijke winst wil Mignolet alvast niet uitsluiten. "Het is in elk geval ons doel om zo ver mogelijk te geraken. Met die mindset begin je aan elk toernooi", vertelt hij bij Het Belang van Limburg.

Volgens hem zal fitheid voor het verschil gaan zorgen op het bizarre WK in de winterperiode. "Je ziet nu al veel spelers uitvallen die op hun tandvlees zitten. Dit WK is anders dan de vorige toernooien", geeft hij aan.

En dat de Rode Duivels nu niet tot de favorieten behoort, is volgens hem ook een pluspunt. "Er wordt nu minder van ons verwacht, dat kan in onze kaart spelen. Net als de korte voorbereidingsperiode. Andere landen met nieuwe spelers of een nieuwe coach hebben tijd nodig om de violen gelijk te stemmen, bij ons is er continuïteit", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie