Denayer, Heynen, Lukebakio en Saelemaekers zitten nog tien dagen in spanning

Denayer, Heynen, Lukebakio en Saelemaekers zitten nog tien dagen in spanning

12-11-2022 13:22
7

De planning van de Rode Duivels staat al even op punt. Deze maandag reist de 26-koppige selectie van Roberto Martinez af naar Qatar. Hoe zit dat echter met de vier reserven, meer bepaald Jason Denayer, Bryan Heynen, Dodi Lukebakio en Alexis Saelemaekers?

Het Nieuwsblad schetst hoe dat kwartet de komende dagen zal beleven. Meereizen met de geselecteerde Rode Duivels zit er uiteraard niet in, maar ook een korte vakantie is nog even uit den boze. De staf van de Belgische voetbalbond heeft namelijk een individueel programma voorzien dat de vier reservespelers minutieus moeten opvolgen.

In totaal zullen Denayer, Heynen, Lukebakio en Saelemaekers daar vanaf maandag nog acht dagen zoet mee zijn. Tot en met 22 november heeft Martinez immers de tijd om een geblesseerde speler van zijn 26 (denk bijvoorbeeld aan Romelu Lukaku) te vervangen. De FIFA geeft respijt tot 24 uur voor de aftrap van de eerste groepswedstrijd van het land in kwestie. Als Denayer, Heynen, Lukebakio en/of Saelemaekers dan nog niet opgeroepen is, spat de WK-droom dus definitief uit elkaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie