Openda mag zich opmaken voor het WK: Een droom die uitkomt

Openda mag zich opmaken voor het WK: "Een droom die uitkomt"

11-11-2022 21:16
2

Hij kwam nog niet te vaak uit voor de Rode Duivels, maar Loïs Openda werd wel opgeroepen voor het WK in Qatar. En dat zorgt uiteraard voor een bijzonder tevreden Openda.

Met zijn prestaties bij RC Lens wist Openda bondscoach Martinez te overtuigen hem mee te nemen. "Ik ben opgelucht en heel blij", reageerde Openda bij RTBF. "Het is een kinderdroom! Vroeger keken we samen met mijn broer naar de Werelbeker. Om daar in 2022 te staan ​​met het team dat België heeft... het is echt een droom die uitkomt", gaf hij aan.

De spits heeft er ook alvast veel zin in. "Ik ga alles geven om België trots te maken. Ik kreeg een bericht van mijn moeder die trots was, van mijn broer die bijna flauwviel. Met mijn broer hebben we daar veel over nagedacht. We speelden videogames, we keken naar de Wereldbeker op tv. Een WK is iets waar iedereen van droomt", aldus Openda.

Of hij ook veel aan spelen zal toekomen is echter nog maar de vraag. Zo zullen Romelu Lukaku en Michy Batshuayi hoogstwaarschijnlijk de voorkeur krijgen op de spits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie