Tracker onder Porsche Van Bommel leidt tot arrestatie: 25-jarige man ontkent

Tracker onder Porsche Van Bommel leidt tot arrestatie: 25-jarige man ontkent

11-11-2022 20:00
2

De politie van Antwerpen heeft een 25-jarige man opgepakt die verdacht wordt van de mislukte overval op Mark van Bommel. Een tracker onder de porsche van de trainer leidde de politie regelrecht naar de verdachte.

Van Bommel ontsnapte in de nacht van 24 op 25 oktober aan de overval. De trainer van Royal Antwerp FC werd door een man met een vuurwapen opgewacht in de parkeergarage van zijn appartement. Van Bommel reed vervolgens achteruit. Daarbij botste hij tegen een auto aan, waarna het alarm afging. De waarschijnlijke overvaller vluchtte en verdween in de nacht.

Inmiddels is er dus een doorbraak in de zaak. Kristof Aerts, woordvoerder van het openbaar ministerie, bevestigde dat vrijdag. "Onder de wagen werd een tracker gevonden." Deze tracker leidde de Antwerpse politie naar de verdachte. "Hij werd donderdagmiddag opgepakt. De man ontkende in zijn eerste verklaringen zijn betrokkenheid." Volgende week verschijnt de verdachte voor de rechter, valt te lezen bij De Standaard.

Van Bommel maakt momenteel een mindere fase door met Antwerp. De voormalig trainer van PSV en VfL Wolfsburg heeft het lastig in de competitie en ontsnapte donderdag ternauwernood aan een bekerblamage. Er waren strafschoppen nodig om SK Beveren te verslaan.