Lamkel Zé maakt helemaal komaf met Antwerp: Iedereen lachte in je gezicht

Lamkel Zé maakt helemaal komaf met Antwerp: "Iedereen lachte in je gezicht"

11-11-2022 10:15
10

De laatste weken is Didier Lamkel Zé weer niet onbesproken gebleven. Zo kondigde hij recent nog aan te zullen vertrekken bij KV Kortrijk en werd hij uit de wedstrijdselectie gezet. Inmiddels heeft hij in een gesprek met RTBF helemaal komaf gemaakt met zijn ex-club Royal Antwerp FC.

Lamkel Zé had na zijn vertrek bij Antwerp duidelijk nog een eitje te pellen met de club. Bij RTBF haalde hij The Great Old helemaal onderuit en liet hij niets heel van de club. "Er zijn veel misverstanden geweest en die werden nog verder opgeklopt door de Antwerpse pers", geeft de Kameroener aan.

Volgens hem was het ook niet prettig vertoeven bij de club. "Ik sprak geen Nederlands en er waren kliekjes in de kleedkamer. Iedereen at aan een andere tafel: de Vlamingen, de Franstaligen, de Afrikanen... Er gingen spelers achter mijn rug praten met bevriende journalisten, die echt mijn imago besmeurd hebben. Als er over mij gepraat wordt, is het precies alsof ik iemand vermoord heb", is Lamkel Zé streng.

"Bij Antwerp lachte iedereen in je gezicht, maar maakten ze je af zodra je je omdraaide", ging Lamkel Zé nog verder. "Er gingen spelers achter mijn rug kwaad spreken over mij bij Bölöni, maar die wou dat alles in een volle kleedkamer gezegd werd. Plots sprak er niemand meer. De trainer hield niet van die hypocrisie, die je wel vaker vindt in de voetballerij", besluit hij met nog lof voor zijn ex-trainer.