Van Dijk vol lof over bekritiseerde Martínez: 'Mensen zeggen maar wat'

Van Dijk vol lof over bekritiseerde Martínez: 'Mensen zeggen maar wat'

04-11-2022 15:45
3

Virgil van Dijk heeft Lisandro Martínez in het zonnetje gezet. Volgens de Liverpool-speler heeft Manchester United een geweldige aankoop gedaan met de Argentijnse centrumverdediger.

"Mensen die praten over de lengte van Martínez roepen maar wat", stelt Van Dijk bij The Overlap. "Natuurlijk kan het je helpen als je iets langer bent, maar hij is echt heel erg goed sinds zijn komst. Manchester United heeft een goede aankoop gedaan. Hij is enorm goed aan de bal, dus ik kan me alleen maar positief uitlaten over hem", gaat hij verder.

Martínez moet zich volgens de Nederlander niets aan trekken van de kritiek. "Hij moet daar helemaal niet mee bezig zijn. Hij heeft defensieve kwaliteiten die ik lang niet heb gezien bij Manchester United." Van Dijk weet hoe het er in Engeland aan toe gaat. "In Engeland houden ze er van om spelers te bekritiseren. Daar is helemaal niets aan te veranderen", besluit hij. 

Sinds zijn overstap van Ajax is Martínez een vaste waarde voor Erik ten Hag. In de Premier League startte hij tot nu toe alles en liet hij een goede indruk achter.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie